Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Szálláshelyfejlesztési Konstrukció, panziók fejlesztése
TFC-1-1-1-2017-2018-0840

BemutatkozásPanziónk a Balaton-felvidék legnyugatibb részén helyezkedik el 26 hektáros területen. Magyarország egyik legszebb, legváltozatosabb tájegységén, a tapolcai-medencében.

Geológiai értékei a vulkanikus tanúhegyek: Badacsony, Gulács, Tóti-hegy, Csobánc, Haláp, Véndek-hegy, Szent György-hegy és Szigliget hegyei.

Ebben a tanúhegyekkel övezett területen fekszik Gyulakeszi, amely közvetlenül a Csobánc-hegy lábánál, a Káli-medence bejáratánál helyezkedik el, kiváló lehetőségeket adva a természet szerelmeseinek és a lovassportot kedvelőknek.

2019 áprilisában felújított panziónkban várjuk kedves vendégeinket.

Szállásunk mind a 7db szobája légkondicionált, saját fürdővel és internet csatlakozással rendelkezik. A pihenni vágyók 1 db franciaágyas, 3db két ágyas, 1 db családi és 2 db 3 ágyas, balkonos szoba közül választhatnak.Bár az alapfelszereltség mindenhol azonos, a szobák alapterületükben, hangulatukban, stílusukban kissé különböznek egymástól.

Étkezőnk és teljesen felszerelt konyhánk edényekkel, tányérokkal, evőeszközökkel, poharakkal, kávéval és teával egész nap rendelkezésükre áll.

Wellness részlegünkön pezsgőfürdő, infra szauna és finn szauna várja a relaxálni vágyókat.

A szobaár tartalmazza a reggelit, a wellness részleg, illetve a szállás egész területén elérhető WIFI és a parkoló használatát.

 

Panziónk kisállat fogadására nem alkalmas!