Pavilonok bérelhetők rendezvényekre, fesztiválokra.Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképenBalaton-felvidék

gyereknap
Részletes program >>

Nyári Lovas táborok Gyulavezér Lovasbirodalmában!

Részletek >>


Lovas bázisunk a Balaton-felvidék legnyugatibb részén helyezkedik el, Magyarország egyik legszebb, legváltozatosabb tájegységén, a tapolcai-medencében.

Geológiai értékei a vulkanikus tanúhegyek: Badacsony, Gulács, Tóti-hegy, Csobánc, Haláp, Véndek-hegy, Szent György-hegy és Szigliget hegyei.

Ebben a tanúhegyekkel övezett területen fekszik Gyulakeszi, amely közvetlenül a Csobánc-hegy lábánál, a Káli-medence bejáratánál helyezkedik el, kiváló lehetőségeket adva a természet szerelmeseinek és a lovassportot kedvelőknek.


Gyulakeszi Farmhírek

Ismét jelentkezem Gyulakesziből! Kis gidáinkat elajándékoztuk, de a kecskemamák vígan adják a finom és igen egészséges tejet!

Ebből finom kecskesajt is készül már nálunk ! Változatlanul várunk benneteket tojás, sajt ( tehén ) és most már kecskesajt is és természetesen a friss tej kínálatunkkal!

A sajtok különböző ízesítéssel készülnek: friss bazsalikomos, fokhagymás, natúr, köménymagos, lilahagymás, friss kapros az ínyenceknek,.

Borozgatás mellé igazi csemege!. Termékeink mellé tudom ajánlani környékbeli borászatok páratlan borait! (lsd. www.noi-bortura.hu) és farmunkról képek és szolgáltatások (sajtkészítés) a www.gyulavezer.hu oldalon!

Várjuk megrendeléseiteket! A kiszállítás megoldható!

Szép napot mindenkinek!

Mészáros Zsuzsanna
Farmgazda :))
06209735745


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz
Legfrissebb bejegyzések:
2016-05-11
II. Lovas gyereknap a Középkorban | részletek
2016 május 22. vasárnap 10.00 - 17.00 Helyszín: Gyulakeszi - Lovasudvar 9.00 - Lovagoltatás – vezetgetés, a lovakkal még csak ismerkedőknek 9.30 - Futószár bemutatása - kezdő lovasok...
2016-04-24
Készítsd el saját sajtodat és kóstold meg a helyi borokat! | részletek
Sajt és borkóstoló Gyulavezér Lovasbirodalmában Legyél Te is Boldog sajtkészítő! Birodalmunkban 2 napos programunk keretében el jöhetsz hozzánk és elkészítheted saját sajtodat és megkóstolhatod...
2015-11-03
Egri Érseki Palota Látogatóközpont | részletek
Bepillantás a püspök sekrestyéjébe, dolgozószobájába, kincstárába, képtárába, és könyvtárába kiállítás XVI. Benedek pápa szerint „a művészet, természeténél fogva egyfajta felhívás a...
»» minden bejegyzés


Andromeda Travel - utazási iroda
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió